[Logo] Forum użytkowników komputerów Amiga
  [Search] Szukaj   [Recent Topics] Najnowsze wpisy   [Hottest Topics] Najciekawsze dyskusje   [Members]  Spis użytkowników tego forum   [Groups] Strona główna 
[Register] Załóż konto / 
[Login] Zaloguj się na forum 
Amikit  XML
Wszystkie dyskusje » Emulatory Amigi
Autor Wiadomości
mufa
Weteran
[Avatar]

Na forum od: 05/02/2007 19:29:09
Wysłane wiadomości: 1076
nie ma na forum

Mam takie pytanko, czy ktoś z naszych czytelników może używa tego ustrojstwa?
Lokaty
Typowy forumowicz
[Avatar]

Na forum od: 05/02/2007 22:02:52
Wysłane wiadomości: 126
nie ma na forum

Osobiscie nie uzywam, ale wiem (i wiele osob tez tak twierdzi) i widzialem na dosc szybkim laptopie, ze instalka OS3.9+AmiKit dziala wolno. Z racji, ze mam pieca slabego wolalem sam skapletowac system i powiem, ze chociaz wiecej czasu to zabiera daje lepsze rezultaty predkosciowe (np. start systemu).
[Email]
mufa
Weteran
[Avatar]

nie ma na forum

Pytam bo jestem miłośnikiem i kolekcjonerem amigowych ikon. Mam na twardzielu wszystko co wyszło poza starociami z casów MagicWB tudzież statycznymi obrazkami z linuxa czy MOSa.
Niewątpliwie, czołowym, jeśli nie najlepszym rysownikiem amigowych piktogramów jest Ken Lester. Niestety jego KensIcons, przestały się ukazywać na OS4Depot i ostatnio ukazują się tylko w pakiecie z Amikit. Co gorsza uaktualnień Amikit nie można już sobie zassać i spróbować wypróć tych ikon. Jedynym sposobem na zdobycie tych ikon, byłoby więc zainstalowanie Amikit (100MB) a następnie dokonania uaktualnienia za pomocą narzędzia liveupdate z tegoż własnie pakietu. Cała operacja wydaje się cokolwiek bez sensu. W związku z tym ma prośbę, czy ktoś z użytkowników tego pakietu nie zechciałby mi podesłać tych 100 nowych ikon na maila: mufa@neostrada.pl
mufa
Weteran
[Avatar]

nie ma na forum

Proszę już nie przysyłać. Otrzymałem już pomoc. Przy okazji miło wiedzieć że eXeca czytają także nasi sąsiedzi z za południowej granicy.
slawera
Zupełnie zielony

Na forum od: 17/12/2007 23:40:01
Wysłane wiadomości: 1
nie ma na forum

Cześć.
Ja czasem "uzywam"...bardziej z sentymentu, dla przyjemnosci niż do pracy...
[WWW]
Admin
Aktywny forumowicz
[Avatar]

Na forum od: 22/11/2006 00:30:17
Wysłane wiadomości: 209
nie ma na forum

Pojawila sie wlasnie nowa wersja
AmiKit (1.4.2 Live update), o nowosciach autor pisze
na forum amigans.net
QkiZ
Początkujący
[Avatar]

Na forum od: 09/01/2008 17:07:34
Wysłane wiadomości: 43
nie ma na forum

nie używam za bardzo, ale czerpie pomysły stamtąd do udoskonalania systemu postawionego całkowicie przeze mnie. fakt, ikonki w amikicie są fajne.

Jestem amigowcem, choć Konrad pewnie myśli inaczej.
[WWW]

Wszystkie dyskusje » Emulatory Amigi
Przejdź do: