[Logo] Forum użytkowników komputerów Amiga
  [Search] Szukaj   [Recent Topics] Najnowsze wpisy   [Hottest Topics] Najciekawsze dyskusje   [Members]  Spis użytkowników tego forum   [Groups] Strona główna 
[Register] Załóż konto / 
[Login] Zaloguj się na forum 
Procesor Natami 68070 juz dziala!  XML
Wszystkie dyskusje » Klony Amigi
Autor Wiadomości
LeniwyWilk
Aktywny forumowicz
[Avatar]

Na forum od: 08/02/2007 19:28:18
Wysłane wiadomości: 471
nie ma na forum

No to chyba sie cos zepsulo bo ja mam ten watek na glownej forum a jak tam jest to chyba aktualny .
[WWW]
adam
Aktywny forumowicz

Na forum od: 23/11/2009 09:30:22
Wysłane wiadomości: 384
nie ma na forum

Nic się nie zepsuło. Wątek na głównej stał się aktualny, ale nie dzięki tobie, ani też wypowiedzi sprzed 2 tygodni.
Wątek podbił dziś radov, ciekawym pytaniem :

radov wrote:Odnośnie mojej idei, że jakikolwiek ITX'owy pecet z winUAE, które będzie mieć wrapper do OpenGL będzie lepszy od Natami:
QuarkTex
Czy jest ktoś kto już to próbował? Jak sensownie to działa?

Bardzo prosiłbym cię, żebyś chociaż spróbował na to pytanie odpowiedzieć.
LeniwyWilk
Aktywny forumowicz
[Avatar]

Na forum od: 08/02/2007 19:28:18
Wysłane wiadomości: 471
nie ma na forum

Panowie ja na waszym miejscu modlibym sie zeby nat ami nie wyszedl i nie byl w rosadnej cenie bo naprawde bedzie klapa,chociaz z drugiej strony jak wyjdzie to moze stanieje sam czy x1000 wiec tutaj bym powiedzial na dwoje babcia wrozyla.

ps:Ale przyznam sie ze zabawne sa te proby przekonania ludzie ze nat ami to nie jest nic warta ha ha ha panowie tak dalej my jestesmy narodem przekornym .Jedyna nadzieja w tym ze chlopaki od nat ami spiepsza sprawe i sprzet nie wyjdzie co tez biore pod uwage znajacy amigowy swiat.
[WWW]
Zion
Typowy forumowicz

Na forum od: 01/03/2009 12:36:31
Wysłane wiadomości: 116
nie ma na forum

LeniwyWilk wrote:Panowie ja na waszym miejscu modlibym sie zeby nat ami nie wyszedl i nie byl w rosadnej cenie bo naprawde bedzie klapa,chociaz z drugiej strony jak wyjdzie to moze stanieje sam czy x1000 wiec tutaj bym powiedzial na dwoje babcia wrozyla.

ps:Ale przyznam sie ze zabawne sa te proby przekonania ludzie ze nat ami to nie jest nic warta ha ha ha panowie tak dalej my jestesmy narodem przekornym .Jedyna nadzieja w tym ze chlopaki od nat ami spiepsza sprawe i sprzet nie wyjdzie co tez biore pod uwage znajacy amigowy swiat.

Dobra, wiadomo, że liczysz, że Natami szybko nie wyjdzie więc możesz sobie popierdzieć na ten temat. A tak jakby się pojawiła za 4000PLN to musiałbyś odwracać kota ogonem, ze droga i w ogóle i, że firmy amigowe znowu... ble ble ble

Wszystkie dyskusje » Klony Amigi
Przejdź do: