Na forum od: 22/02/2007 23:51:05
Wysłane wiadomości: 125
nie ma na forum
amigafan wrote:
radov wrote:Informacje od Trevora:
1) Spółka ma już działające płyty z procesorem. Zamówienia na procesor zostały złożone. Liczba sztuk znacznie przekracza "200" (komentarz: w watku na aw.net zarzucono, że najwyżej tyle egzemplarzy nowego komputera zostanie sprzedana)
2) Hyperion ma płytę, przenosi system z dobrymi efektami. jest szansa na kolejne informacje wkrótce.
3) Strona również będzie wkrótce uaktualniona, ale nie jest to priorytetem. Pieniądze idą na razie w rozwój (oraz produkcję) X1000.
4) Dodatkowo, Hyperion i A-Eon powinni wkrótce zamieści wspólny komunikat.
Na forum od: 20/03/2008 12:45:25
Wysłane wiadomości: 82
nie ma na forum
amigafan wrote:
radov wrote:Informacje od Trevora:
1) Spółka ma już działające płyty z procesorem. Zamówienia na procesor zostały złożone. Liczba sztuk znacznie przekracza "200" (komentarz: w watku na aw.net zarzucono, że najwyżej tyle egzemplarzy nowego komputera zostanie sprzedana)
2) Hyperion ma płytę, przenosi system z dobrymi efektami. jest szansa na kolejne informacje wkrótce.
3) Strona również będzie wkrótce uaktualniona, ale nie jest to priorytetem. Pieniądze idą na razie w rozwój (oraz produkcję) X1000.
4) Dodatkowo, Hyperion i A-Eon powinni wkrótce zamieści wspólny komunikat.
Na forum od: 21/03/2007 17:32:40
Wysłane wiadomości: 552
nie ma na forum
Wytłumaczenie jest trochę bardziej zagmatwane - z niewiadomych mi przyczyn forum "zgubiło" ostatnią (ówcześnie) stronę. Zdziwiłem się oczywiście, że aż od dwóch dni nikt nie napisał w tym wątku nowej wiadomości - no ale przecież jak mogłem zwątpić w engine forum. Co gorsza, przed chwilą również tak się stało. Może to kwestia łącza lub problem po mojej stronie z cache, ale profilaktycznie zamknę ten temat i rozpocznę nowy - drugą część.
Ta wiadomość była zmieniana 1 raz, ostania zmiana nastąpiła 15/02/2010 17:11:09
Postanowiłem żyć wiecznie. Jak na razie idzie mi świetnie.