eXec.plMAGAZYN UŻYTKOWNIKÓW KOMPUTERÓW AMIGA
MAGAZYN UŻYTKOWNIKÓW KOMPUTERÓW AMIGA

poniedziałek, 19. sierpnia, 2019, 00:05

Amiga forum / Emulatory Amigi / A600 a WinUAE

Czytasz wątek: A600 a WinUAE

cinekamigowiec
Nieaktywny użytkownik starego forum

A600 a WinUAE wysłany: 2007-11-15 18:35

Witam!!
Mam problem z wgraniem softu na dysk Przez WinUAE ponieważ mi takie coś wyskakuje

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/14b42a0730f58b8f.html


Na PPA mi tak doradzali ze prowadzili do tego zebym se bota usunol z dysku 120GB uzywanego !! ale to inna historia wie ktos co to za komunikat i co zrobic zeby wgrac WB ?

Odpowiedz

tjindy
Nieaktywny użytkownik starego forum

Re:A600 a WinUAE wysłany: 2007-11-16 00:01

Nie spotkałem sie z takim komunikatem więc nestety nie pomogę. Ale przy wolnym czasie chętnie poszperam po sieci Moze coś znajde


Odpowiedz

reactor
Nieaktywny użytkownik starego forum

A600 a WinUAE wysłany: 2007-11-17 01:42

Ten watek pasuje do dzialu dla poczatkujacych.

Zadawaj pytanie bardziej recyzyjnie. Jaki WB wgrac, ktora wersja? Masz adfy czy CD? Masz pliko-patrycje czy HDD?
Nie latwiej Ci uzyc AmiKit?




Odpowiedz

cinekamigowiec
Nieaktywny użytkownik starego forum

Re:A600 a WinUAE wysłany: 2007-11-20 11:51

Chcę wgrać WB 2.1 mam ADF-y i podłączony dysk 1,2GB rzecz w tym że pisze że dysk jest pełny może muszę go jakoś sformatować jeżeli ktoś ma to mile widziany poradnik.
Ponieważ gdy klikam proportions to wyskakuje to że dysk jest pełny a formatowałem go kilka razy na system FAT32

Odpowiedz

AmigaOS.pl