eXec.plMAGAZYN UŻYTKOWNIKÓW KOMPUTERÓW AMIGA
Logowanie
MAGAZYN UŻYTKOWNIKÓW KOMPUTERÓW AMIGA

środa, 26. lipca, 2017, 04:41

Dodano: 2009-02-11 11:03, Autor: rch, Kategoria: Oprogramowanie, Liczba wyświetleń: 926

A A A

OWB 3.6

Jörg Strohmayer przygotował kolejną odsłonę OWB. Zmian jak zwykle sporo. Polskich użytkowników zainteresuje z pewnością możliwość kopiowania tekstu w lokalnym kodowaniu znaków (ISO-8859-2). Po dłuższej przerwie powróciła znana jeszcze z wersji Blastoise, możliwość wysyłania plików. Archiwum pobierzemy stąd.


Dodaj komentarz

Tomek Jaremczak
Czytelnik

komentarz #1 wysłany: 2009-02-11 22:50

chyba znowu jest krok do przodu i dwa wstecz. w ipko.pl znow linki nie dzialaja, a np. na allegro nie ma wyszkuwania.

Odpowiedz

Mufa
konto zablokowane
lub usunięte

Czytelnik

komentarz #2 wysłany: 2009-02-11 23:21 w odpowiedzi na komentarz #1

Coś chyba ta SAM, mało kompatybilna z A1, bo u mnie wszystko jest OK. Ale spokojnie, poratuje Cię wersją 3.5. Sprawdź pocztę.

Odpowiedz

SKOLMAN_MWS
Czytelnik

komentarz #3 wysłany: 2009-02-12 19:00 w odpowiedzi na komentarz #1

http://demo.mbank.pl

Odpowiedz

Mufa
konto zablokowane
lub usunięte

Czytelnik

komentarz #4 wysłany: 2009-02-12 23:11 w odpowiedzi na komentarz #3

O co chodzi z tym mbankiem, chciałeś dać do zrozumienia ża pod OWB działa czy nie działa?
U mnie wygląda że działa.

Odpowiedz

Tomasz Knop
Czytelnik

komentarz #5 wysłany: 2009-02-13 00:02 w odpowiedzi na komentarz #4

A Citi niestety nadal sprawia problemy. Strona do logowania sama się zamyka albo twierdzi że nie mam obsługi cookies .

Odpowiedz

Mufa
konto zablokowane
lub usunięte

Czytelnik

komentarz #6 wysłany: 2009-02-13 09:28 w odpowiedzi na komentarz #5

Tak jak już pisałem przy okazji wersji 3.5, za pierwszym razem się zamyka, ale za drugim razem pojawia się już panel logowania. Zobacz tu. No chyba że już przy samej próbie logowania wychodzi coś nie tak, tego jednak nie sprawdzę bo nie mam tam konta.

Odpowiedz

Tomasz Knop
Czytelnik

komentarz #7 wysłany: 2009-02-13 17:50 w odpowiedzi na komentarz #6

Niestety raz udało mi się otworzyć okno logowania ale po zalogowaniu wyskoczyło okno że nie mam włączonych ciasteczek (czyli tak jak dawniej), i teraz zawsze przy próbie wejścia na stronę logowania zakładka pojawia się i zanim wyświetli stonę do logowania zamyka się i tyle. Ciasteczka już kasowałem i nic to nie pomogło.

Odpowiedz

SKOLMAN_MWS
Czytelnik

komentarz #8 wysłany: 2009-02-14 01:10 w odpowiedzi na komentarz #4

bo mBank od poczaku jak jest na rynku naklepiej z wszystkich bankow dziala, wiec od lat wszystkim ten bank polecam.

Odpowiedz

Grzegorz
Czytelnik

komentarz #9 wysłany: 2009-02-14 07:02 w odpowiedzi na komentarz #8

Strona może i działa, ale usługi tego banku niestety pozostawiają wiele do życzenia.

Odpowiedz

SKOLMAN_MWS
Czytelnik

komentarz #10 wysłany: 2009-02-14 14:30 w odpowiedzi na komentarz #9

jakie konkretnie uslugi?

Odpowiedz

Tomasz Knop
Czytelnik

komentarz #11 wysłany: 2009-02-15 08:00 w odpowiedzi na komentarz #7

To jeszcze możę dodam że logowanie na pocztę portalu Interia w trybie https również kończy się niepowodzeniem tzn. czekam i czekam i nic. Może to problem z ciasteczkami w trybie https??

Odpowiedz

eXec.pl

AmigaOS.pl

Polecamy
Najpopularniejsze
eXec blog

Świat poza Amigą: